5 érv a mobil klíma mellett

Sokszor halljuk, hogy a nyári meleg ellen kizárólag egy split klíma jelent valódi megoldást. Ez vajon tényleg így van? A split klíma tényleg minden szempontból előnyösebb, mint egy mobil készülék? Szerintünk nem feltétlenül… Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 olyan érvet, ami a mobil készülékek mellett szól. 

A mobil klímák előnyei:

1) A mobil klíma egyszerűen, szakember segítsége nélkül beüzemelhető. Így pedig megússzuk a beszerelési díjat, ami egy split klíma esetében 50-100.000 Ft is lehet.

2) A készülék, ahogy azt a neve is jelzi, mobil, azaz azt abban a helyiségben állíthatjuk fel, amelyet hűteni akarunk.

3) A mobil készülék olyan helyen is megoldást jelenthet, ahol nincs mód split klíma felszerelésére, például egy bérelt irodában vagy egy albérletben. Ha pedig elköltözünk, akkor vihetjük magunkkal a készüléket is – a szállításra vonatkozó előírások betartása mellett, persze.

4) Ha a továbbiakban nincs szükségünk a készülékre, azt viszonylag egyszerűen meghirdethetjük és eladhatjuk az interneten. Így visszajön az eredetileg kifizetett vételár egy része.

5) Végül, de nem utolsó sorban, a mobil klíma azonnali megoldást jelent. Azaz már a beszerzés napján elkezdhetjük vele hűteni a lakást. A split klíma esetében viszont akár hosszú hetekig várhatunk, amíg a klímaszerelő megérkezik.

Ahogy az a fentiekből is látszik, vannak érvek, melyek egyértelműen a mobil klíma mellett szólnak, lényeges tehát, hogy alaposan átgondoljuk a saját elvárásainkat, igényeinket. Így ugyanis garantáltan a megfelelő klímaberendezést visszük majd haza!

A Home by Somogyi minőségi mobil klíma készülékét keresse viszonteladó partnereinknél, illetve a www.somogyi.hu weboldalon!

2018-07-20T15:50:54+00:00