Az élőláng varázsa… hamu és korom nélkül

A tűz a négy őselem egyike: éltető meleget ad, és vöröses fénnyel ragyogja be a környezetet. Aki ült már tábortűz mellett, jól tudja, hogy az élőlángnak különös varázsa van. A hasábok vidáman pattognak, a füst, a pernye, a korom pedig száll, amerre akar. Ennek akár még örülünk is, hiszen a mondás szerint „szépre száll a füst”.

Bent a nappaliban azonban már korántsem ez a helyzet. A tűzteret biztonságosan le kell határolni, nehogy a lángok felgyújtsanak valamit, vagy személyi sérülést okozzanak. Másrészt alapfeltétel egy megfelelő szellőzésű kémény, melynek utólagos kialakítása jelentős átalakítással és komoly költséggel jár – ha egyáltalán megvalósítható.Jelentősen egyszerűbb és olcsóbb, de nem kevésbé mutatós megoldást jelenthet egy elektromos kandalló. Ezek a készülékek tökéletesen visszaadják az élőláng hangulatát, miközben komoly fűtőkapacitással rendelkeznek. Ráadásul nem keletkezik füst, hamu vagy egyéb égéstermék. Épp ezért folyamatosan nő az érdeklődés a minőségi, jó hatásfokkal működő készülékek iránt.

A Somogyi Elektronic Kft. az elektromos kandallók széles választékát forgalmazza, a hagyományostól a legmodernebb vonalvezetésű modellekig. Szabadon álló készülékeink között talál kis helyigényű eszközöket (pl. FKK 02, FKK 15) csakúgy, mint kifejezetten mutatós, kandallókerettel kombinált termékeket, melyek önmagukban is a nappali díszei lehetnek. FKK 22 kandallónkat például sötét, faerezetet utánzó borítás és választható színű kiegészítő hangulatvilágítás teszi igazán különlegessé. Ha esetleg nem nyerné el a tetszését egyik szabadon álló termékünk sem, akkor válassza beépíthető elektromos kandallónkat, mely mellé Ön hozhatja létre azt a keretet vagy egyedi megoldást, amit Ön megálmodott.Külön kategóriát képviselnek a termékcsoporton belül a falra akasztható kandallók, melyeket nem nehezebb felszerelni, mint egy síkképernyős tévét. Kínálatunkban talál „smart”, azaz okostelefonnal is vezérelhető, egyedi lángszín beállítású modellt (FKK 3000 Wifi), csakúgy mint valódi fabetétes készüléket (FKK 2100).

Elektromos kandallóink jelentős része olyan kényelmi és energiatakarékos funkciókkal szerelt, mint a heti programozás, az ablaknyitás-érzékelés vagy a fűtési teljesítményt az adott helyiség jellemzőihez igazító adaptív bekapcsolás-szabályozás. A lángeffekt önállóan is aktiválható minden termékünkön, azaz bármelyik évszakban szabadon élvezheti a hangulatos, valósághű lánghatást.

2019-10-21T10:30:47+02:00