Fűtéstechnikai újdonságok 2021-ben

Az elmúlt egy évben a Somogyi Elektronic mindent megtett azért, hogy 2021. őszén is számos elektromos fűtőtestet mutathasson be a nagyközönség számára.

Ebben az évben megjelent kínálatunkban a nagy népszerűségnek örvendő beépíthető elektromos látványkandalló nagyobb méretű változata. Az FKKI 04 rengeteg lehetőséget hordoz magában: beépíthető cserépkályhába vagy akár egyedi burkolattal is alkalmazható. Egy kis fantáziával még egy kis alapterületű nappaliban is megállja a helyét. A távirányítóval pedig könnyen kapcsolható a valósághű izzó fahasáb és LED lángeffekt.

Az infrafűtőtestek választékát újabb tagokkal bővítettük,
megjelentek a hibrid változatok,
mint például az FKIR 351 WIFI vagy az FKIR 701 WIFI.

De mit is jelent az, hogy hibrid fűtőtest?

Ez a technológia ötvözi az infrapanelek kellemes és gazdaságos üzemeltetését a klasszikus fűtési módoktól megszokott hőérzettel. Az okostelefonos alkalmazás segítségével távolról is beállíthatjuk
otthonunk hőfokát, hogy kellemes melegbe érhessünk haza.
Bővebb információ ITT olvasható!

Forró fürdő egy hűvös őszi estén igazán lélekmelengető lehet. Sajnos nincs is annál rosszabb, amikor a vízből kiszállva egy kissé még nedves, hideg törölközőbe kell burkolózni. Legújabb termékeink egyike hatékony megoldást nyújt erre a problémára. Az FKG 850 WIFI törölközőszárítós fűtőtest az üveg előlapjával elegáns megjelenést kölcsönöz a fürdőszobában. De nem csak szép, hanem okos is! Kapcsolja be készülékét telefonja segítségével, így sosem éri kellemetlen meglepetés. Az FK 53 WIFI SMART álló kerámia fűtőtest egy sokoldalú készülék. Érintőgombokkal, távirányítóval vagy akár az ingyenes okostelefonos alkalmazással szabályozható a hőmérséklet. Automatikusan kikapcsol túlmelegedés vagy felbillenés esetén, így igazán biztonságos. Ajánljuk a hálószobába vagy a nappaliba, de egy nyaralóban is kiválóan megállja a helyét.

Idén újabb hordozható mini kerámia fűtőtesttel bővült a termékpalettánk. Az FKH 401 kompakt kialakításának köszönhetően bárhol alkalmazható. A kívánt hőmérséklet beállítható rajta, amelyet hangulatos lángeffekt kíséretében biztosít.

Nézzen körül
kínálatunkban és
találja meg
az Ön igényének megfelelő
készüléket!

2021-11-25T14:41:24+01:00