Fürdőszobai újdonságok a Home by Somogyi fűtéskínálatában

A hideg idők beköszöntével nagyon sokunknak okoz problémát a lakás fűtése, főleg akkor, ha még nem érkezett el a fűtési szezon. Este a fürdőszobában is hiányzik a kellemes meleg komfortérzet, ráadásul a törölközők is lassan száradnak. A fenti problémák kiküszöbölésére kínálunk alternatív megoldásokat.

Smart infra törölközőszárítós fűtőtest (FKG 850 WIFI)

Az FKG 850 WIFI legújabb prémium infrapaneles konvektor készülékünk nem csak esztétikussá teheti fürdőszobánk falát, de szó szerint sugározza a meleget. Érintőpanelről vezérelhető vagy távolról okostelefonos alkalmazással is működtethető. A panelen elhelyezett fémkonzolon pedig könnyen megszáríthatjuk törölközőnket is. Kialakításának köszönhetően helytakarékos. Megjelenését az üveg előlapja és finom, letisztult vonalai teszi különlegessé, a fürdőszobánk ékévé.

Smart fűtőtest (FK 410 WIFI)

Ha kevés a hely a fürdőszobában, praktikus megoldás lehet a szabadon álló vagy falra szerelhető kivitelben készült FK 410 WIFI SMART fűtőtest. Érintőgombokkal vagy okostelefonos alkalmazással távolról is vezérelhető az otthoni WIFI környezetben működő készülék. A fali konvektoros fűtőtest biztonságos használatot garantál, mivel túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsol és gyerekzárral ellátott. Hasznos tulajdonságai még az elektromos termosztát és a kikapcsolás-időzítés.

Fűtött, elektromos törölközőszárító (FTW 4)

A panellakások fürdőszobáinak mérete sok embernek bosszúságot okoz, hiszen kevés a hely, nem könnyű megszárítani a törölközőket. A HOME by Somogyi FTW 4 típusú készüléke kiváló megoldás lehet a kis alapterületű fürdőszobák fűtésére, hiszen a készülék kis helyen is elfér! Ráadásul hatékonyan és gyorsan szárítja meg a nedves törölközőket.

Fűtött, elektromos ruhaszárító (FTW 1)

Az FTW 1 fűtött, elektromos ruhaszárítónk hasznos megoldást nyújt a téli napokban nehezen száradó ruhák teregetésére. A készülék gyorsan felmelegszik, ennek köszönhetően a textilek gyorsabban száradnak. Anyagukat nem roncsolja, megkönnyíti a mindennapokat. Könnyen összecsukható, nem foglal sok helyet, könnyű szerkezetének köszönhetően bármikor áthelyezhetjük. Hatékonyságának köszönhetően így nem kell napokig kerülgetni a száradó ruhákat.

Elektromos törölközőszárító (FKTW 501)

A fűtés és a törölközőszárítás ötvözéséhez megoldást nyújtanak a falra szerelhető készülékeink. Az FKTW 501 törölközőszárítónk nélkülözhetetlen darab minden fürdőszobába! Segítségével sokkal gyorsabban száradnak a vizes törölközők és az egyéb ruhaneműk is. A termék használata rendkívül biztonságos, hiszen túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsol.

Mindegyik készülék IPX4 freccsenő víz elleni védelemmel ellátott,
így biztonságosan használható a fürdőszobában.

2021-11-25T14:40:50+01:00