Fűtőtestek optimális elhelyezési kisokosa

A megfelelő fűtőtest kiválasztása során több szempontot is célszerű figyelembe venni. Ilyenek például: hőátadás jellege, ideális elhelyezés, telepítés jellege, ideális helyiségméret. Ha a készülék kiválasztásánál figyelembe veszi az általunk javasoltakat, biztosan elégedett lesz termékünkkel!

Nappali

Teremtsen nappalijában igazán meghitt hangulatot a HOME by Somogyi kínálatában megtalálható beépíthető és szabadon álló elektromos látványkandallókkal! Az FKK 3000 WIFI SMART fali kandalló biztosan a szoba látványossága lesz. Távirányítóval vagy okos telefonos alkalmazással is egyaránt vezérelhető.

Hálószoba

FKIR 701 WIFI SMART hibrid fűtőtestünk elegáns, letisztult kivitelének köszönhetően remekül mutat egy hálószobában. A termék falra szerelhető, így nem vesz el helyet a hasznos térből. Sajátossága, hogy ötvözi az infrapanelek kellemes és gazdaságos üzemeltetését és a klasszikus fűtési módoktól megszokott hőérzetet.

Gyerekszoba

A gyermekszoba fűtéséhez falra szerelhető fűtőtestet javaslunk. FKF 54202 típusú ventilátoros kifújású SMART fali fűtőtestünk nem csak szép, de okos is. A termék távirányítóval, vagy okostelefonos applikációval vezérelhető. Használata biztonságos, hiszen túlmelegedés esetén kikapcsol.

Fürdőszoba

FKTW 502 típusszámú termékünk ideális választás lehet azokba a fürdőszobákba, ahová nem helyezhető el hagyományos törölközőszárító. Falra szerelhető, így nem vesz el helyet a hasznos térből. A termék kizárólag a távirányítójával vezérelhető, mely LCD kijelzővel szerelt. A készülék érzékeli az ablaknyitást, így rendkívül gazdaságos működésű.

Mosókonyha

Az FK 440 WIFI SMART fűtőtest fehér üveglappal, modern kűlsőt sugallva, garantáltan felmelegíti az Ön mosókonyháját. IPX 4-es freccsenő víz ellen védett termék így, falra szerelve kis helyet foglal. Érintőgombokkal vagy okos telefonos alkalmazással irányítható.

Terasz

Kültéri fűtőtesteink kellemes meleget nyújtanak a hideg napokon és éjszakákon. Az üldögélésre, pihenésre szánt sarok a teraszon vagy az erkélyen gyorsan és egyszerűen felmelegíthető. Kínálatunkban megtalálható egyaránt a falra szerelhető (FK 25) és a mozgatható (FK 252) változat is.

Garázs

Nem csak a lakótér, hanem a garázs fűtése is fontos. Erre ajánljuk ST-033-240-E termékünket. Strapabíró fém
háza és masszív fogantyúja igazán ellenállóvá teszi. Az ipari ventilátoros fűtőtest használata biztonságos, hiszen túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsol.

2021-11-25T14:41:09+01:00