Íme a LEGÚJABB esküvői trendek!

Közeleg a NAGY nap, de  még nem tervezted meg a szertartás minden részletét? Az alábbiakban ehhez próbálunk meg segítséget nyújtani! Összegyűjtöttük a legfrissebb esküvői trendeket, és ebből nyújtunk most át egy csokorra valót…

  Korallvörös és lila

A színrendszerek összeállításával foglalkozó amerikai nagyvállalat, a Pantone minden évben kijelöli az adott esztendő hivatalos színét. Ez 2019-ben egy vibráló, mégis lágy árnyalat: a korallvörös, azaz a narancssárga egy egyedi, vöröses tónusa. Nagyon jól kombinálható fehérrel, szürkével vagy ezüsttel, de halvány türkizzel párosítva is igazán izgalmas színkombinációt kapunk.

Tovább hódít a tavalyi divatszín, a lila is, idén viszont már nem csak a menyasszonyi csokorban jelenik meg, de az asztalon, a dekorációban, a tortán, az ültetőkártyán is. A lila egyes árnyalatai pedig a korallvörössel is jól párosíthatók. Nyári és ősz eleji esküvők tökéletes kiegészítője lehet a levendula, ami színével és illatával is a nyár hangulatát varázsolja az esküvői asztalra.

Vintage minden mennyiségben

Továbbra is egyértelmű sláger az esküvői piacon az ún. vintage (e: vintidzs) stílus. A “vintage” szó eredetileg évjáratot jelent, tágabb értelemben pedig a patinás, rusztikus, békebeli tárgyakra, és az ilyen tárgyak által fémjelzett stílusra használhatjuk a kifejezést. Ugyanez az életérzés köszön vissza a vintage esküvőn is, ahol túlsúlyban vannak a természetes anyagok és a fehér különböző árnyalatai, a dekorációban pedig megjelennek a  vidéki élet olyan kellékei, mint a fonott kosarak, régi ládák és békebeli bútorok.

Komoly szerepet kapnak az élő növények is: az esküvői asztalon szerepet kap a borostyán, a páfrány  vagy az egyéb futónövények. A dekoráció romantikus, de visszafogott: szalagok, befőttesüvegek, mécsestartók teremtik meg a bensőséges hangulatot. Egy kis csipke itt, egy kis masni ott – de csak szolidan, mértéktartón, ízlésesen.

Fémes csillogás

Pár éve jöttek divatba, és egyre népszerűbbek az esküvői asztalon a metálszínek is. Olyannyira, hogy már a torták is gyakran kapnak fémes csillogású díszítést. Az idei év slágere az ezüst és a króm, valamint a  rózsa-arany, ami az arany vörösesebb, rusztikusabb árnyalata. Arra persze ügyelj, hogy ne legyen túlzó a díszítés. Inkább engedd, hogy érvényesüljön a kontraszt a matt fehér és a csillogó fémes felületek között.

Bátran használhatsz metálszínű betűket a meghívókhoz, ültetőkártyákhoz és menükártyákhoz is. Vagy épp fordítva: válassz metálfényű papírt, és használj fehér vagy fekete szöveget. Légy bátor és kezdeményező, hiszen így lesz az esküvő igazán a tiétek és igazán egyedi!

Fény, fény, fény

A LED-es technológiának köszönhetően ma már viszonylag egyszerűen megvalósíthatod álmaid esküvőjét, már ami a fények számát, jellegét és elrendezését illeti. A Somogyi Elektronic Kft. ráadásul több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a dekorációs világítás terén.

A LED-es fényfüggönyök sok száz apró fényponttal világítják meg az esküvő vagy a lagzi helyszínét, sorolható termékeink pedig egymással összeköthetők, így egyetlen adapterről akár háromezer LED is működtethető. A fényfüggöny pedig nem csak az esküvő hangulatát teszi egyedivé, de remekül mutat az eseményről készített fotókon is.

Fontos dísze lehet a dekorációnak az asztalokra kerülő mécses is, melyből szintén komoly választékkal állunk a rendelkezésedre. Kínálatunkban egyaránt megtalálod a vintage stílusú, a klasszikus és és a modernebb vonalvezetésű, rattan-hatású termékeket.

Ha viszont hagyományos lagzi helyett inkább egy lazább esküvői buliban gondolkoztok, akkor hadd ajánljuk figyelmedbe színes LED-es fényfüzéreinket, melyet között szintén van sorolható, azaz egymással összeköthető termék. A dekoráció így valóban olyan lehet, amilyennek elképzelted, megálmodtad azt!

A Home by Somogyi termékeket keresd viszonteladó partnereinknél vagy webáruházunkban, a www.somogyi.hu-n.

2019-08-02T14:57:11+02:00