Minőségi STANLEY megoldások

A STANLEY termékek tervezésénél és gyártásánál a szakemberek nagy hangsúlyt fektetnek a profi és a lakossági felhasználók körében fellépő igények és kihívások kielégítésére. Kínálatunkban megtalálhatók kábeldobok, hosszabbítók, ipari fűtőtestek és összecsukható kiskocsik, molnárkocsik is.

Az ősz beköszöntével megérkeznek a hideg napok, a hatékonyabb munkavégzés érdekében érdemes beszerezni egy ipari fűtőtestet. A hideg csarnokba, raktárba, műhelybe vagy garázsba kiváló választás a STANLEY ipari fűtőtestjei. Az akár 9000 W teljesítményű készülékből kiáramló meleg levegő hamar átjárja a helyiséget. Biztonságos használatot garantál, mivel túlmelegedés esetén a készülék kikapcsol, valamint IPX4 freccsenő víz elleni védelemmel van ellátva. A masszív fülek miatt bárki könnyedén mozgathatja. Ha beszereztük fűtőtestünket, érdemes a még könnyebb mozgatás érdekében vásárolni egy hosszabbítót vagy elosztót. Természetesen a különböző barkácsgépekhez is ajánlott egy biztonságos kábeldob. A STANLEY kínálatában kültéri és beltéri termékek is egyaránt megtalálhatók. A kültéri termékek IP44 védelemmel rendelkeznek, ezáltal biztonságosan használhatók. 10 métertől akár 40 méter hosszú vezetékkel ellátott kábeldobok mellett 20 méteres hosszabbító lengőaljzattal, 4-es elosztók kapcsolóval, akasztóval, csíptetővel is megtalálható széles kínálatunkban.

Raktárakban fontos a gyors és precíz árumozgatás, erre megfelelő eszközök lehetnek a STANLEY összecsukható kiskocsik és molnárkocsik. Összecsukható rekeszek segítségével akár 120 kg tömeg mozgatására képesek, így az alkatrészek és anyagok mozgatása gyerekjáték bárki számára. A rekeszek otthon is használhatóak különböző eszközök tárolására a garázsban vagy a padláson.

+1 kihagyhatatlan termék
Zene mellet jobban megy a munka!

Nem csak szakemberek részére ajánjuk legújabb vízálló, ütésálló munka- és szabadidő-rádiónkat. A vezeték nélküli BT kapcsolatnak köszönhetően, mobiltelefonunkat bármikor csatlakoztathatjuk és máris szólhat kedvenc zenénk vagy a készülékbe épített FM rádió funkcióval kedvenc rádiónk. Roppant praktikus kialakítása mellett a hangszóró folyamatos színes LED fényeffekttel világít, a hátoldalán pedig fehér fényű LED lámpa kapcsolható. Dobja fel a hangulatot a munka idejére, vagy vigye magával a strandra, kerti partira, kempingbe!

2021-11-25T14:42:02+01:00