Kiskarácsony, nagykarácsony

Ez az év talán legszebb időszaka, az ünnepi hangulatnak pedig szerves részét képezi a dekoráció is. Ma már nagyon sokféle termék közül választhatunk, és mindegy is, hogy családi házban, lakótelepi lakásban vagy egy kisebb garzonban lakunk. Hiszen kerülhet dekoráció a kerítésre, az ablakba a teraszra, a kertbe, egy kisebb erkélyre vagy egy méretes tetőteraszra is. De vajon melyek az idei év dekorációs trendjei? Mik az újdonságok? Hogyan lehet igazán hangulatosan feldíszíteni az otthonunk?

Dekoráció kültérre

A LED-es technológia következtében jelentősen lecsökkent a kültéri dekorációk energiaigénye, az elemes termékeknek köszönhetően pedig szinte már bárhová kerülhet ünnepi díszkivilágítás. Utóbbi időben nagyon népszerűek a LED-es kültéri fák, melyek közül cseresznyefát, nyírfát és pamutgolyófát is talál a Christmas Lighting by Somogyi kínálatában. Vadonatúj KIX 4 optikai szálas világító műfenyő családunk pedig kül- és beltéren egyaránt használható, azaz egy igényes, színpompás műfenyővel díszítheti fel kertjét, az erkélyét vagy a teraszát.

Hasonlóan látványosak a LED-es akrilfigurák is, melyek rénszarvas, jegesmedve és hóember alakban kaphatók, és választhatók meleg- és/vagy hidegfehér változatban is. A bejárati ajtón remekül mutat egy fényfüzéres adventi koszorú, az ajtó két oldalán pedig egy-egy LED-es buxus dekoráció. Az utóbbi időben egyre népszerűbbek a sziporkázó fényfüzérek is, melyeken a hó csillogását idéző, fel-felvillanó LED-ek egészítik ki az állófényű füzért. Hasonlóan látványos megoldást lehet kültérre egy LED-es vagy lézeres projektor, amely ünnepi díszbe öltöztet egy egész falfelületet.

Ünnepvárás otthon

Az első adventi gyertya meggyújtásával hivatalosan is elkezdődik a karácsonyi visszaszámlálás. A hagyományos adventi koszorú mellett pedig számos további lehetőség adódik az otthonunk feldíszítésére. Kisméretű elemtartóval szerelt fényfüzéreink segítségével bármilyen üres üvegből látványos karácsonyi dekoráció válhat, vagy hangulatos fénysort varázsolhat az ünnepi asztalra. Bárhol jól mutatnak aprólékosan megmunkált optikai szálas asztali fadíszeink is, hangulatos karácsonyi életképeket megjelenítő diorámáink pedig garantáltan az ünnepi dekoráció fő látványossága lesznek.

Használhatunk fényfüzéreket is otthonunk feldíszítéséhez, a gyerekszobába pedig remek választás lehet egy igényes világító kerámiafigura (pl. angyal, mikulás, vonat vagy kiskocsi), vagy valamelyik imádni való hangutánzó plüssállatunk, ami rögzíti, majd visszamondja az általunk vagy a gyermek által elmondottakat. Van tippünk szilveszterre is: idei újdonságunk egy látványos, micro LED-es tűzijáték dekoráció.

Kisfenyőfa, nagyfenyőfa

Az ünnep fő dísze maga a karácsonyfa, melynek szikrázó fényei és csillogó díszei egyaránt megdobogtatják a fiatalok és az idősebbek szívét. Persze ahány ház, annyi szokás, a Christmas Lighting by Somogyi épp ezért a fényfüzérek hatalmas választékával várja vásárlóit. Idei újdonság KLW és KLM termékeink, melyeknek melegfehér fényei és fából vagy fémből készült figurái képesek megidézni a régi idők karácsonyait. Piramis elrendezésű fényfüzéreink a fadíszítést könnyítik meg jelentősen, míg új MLCS 200/M fénysorunk színes és melegfehér LED-jei garantáltan izgalmas új színárnyalatokat varázsolnak az otthonába.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban is a műfenyők. A műfa egyrészről nagyon környezettudatos megoldás, hiszen évről évre újra felhasználható, másrészről már lehet kapni olyan igényes, kiemelt minőségű fákat is, mint a Christmas Lighting by Somogyi KMF 6 sorozata. Ezeket a műfenyőket beépített, kétszínű LED fényfüzérrel szállítjuk, a melegfehér, a színes és a váltakozó üzemmód között pedig praktikus talpkapcsolóval választhatunk. A fa összeállítása is pofonegyszerű: a törzs összeillesztésével automatikusan csatlakoztatjuk a fényfüzér-elemeket is.

A karácsonyfa alá persze ajándék is kell, és természetesen ebben is tudunk segíteni. Home KIDS termékeinkkel hatalmas meglepetést tud okozni bármilyen kisgyermeknek, felnőttek részére pedig ajánljuk praktikus háztartási kisgépeinket, melyek kiemelkedő ár-érték arányt képviselnek a magyar piacon.

Termékeinket keresse viszonteladó partnereinknél vagy a  somogyi.hu oldalon!

2019-12-06T14:57:22+01:00