Mézeskalács illat, porcukor felhő

Minden család életében az advent és a karácsony az év talán legszebb időszaka. Legyen szó felnőttről vagy gyermekről, egyaránt izgalommal várja. Gondoljunk csak a hangulatos karácsonyi vásárokra, a finomabbnál finomabb ételekre, na és persze a forralt borra, illatos puncsra!

Ahogy egyre közeledünk a karácsonyhoz, az otthonunk feldíszítése mellett már a konyhában is elkezdődik a készülődés.
A gyerekeknek életre szóló élmény lehet karácsony előtt a szülőkkel közösen gyúrt mézeskalács tészta vagy a nagyszülőkkel megsütött bejgli.

A karácsonyi sütés-főzés elengedhetetlen kellékei a minőségi konyhai kisgépek.

A több, mint 40 féle háztartási kisgépet felvonultató kiváló ár-érték arányú HOME by Somogyi termékcsalád rendkívül népszerű a magyar piacon. Választékunkban megtalálhatóak a sütés-főzéshez elengedhetetlen alapgépek: kézi mixer, botmixer, aprító, vízforraló, kenyérpirító, szendvicssütő, konyhai mérleg.

Ezen felül kínálatunkból megvásárolhatóak olyan kisgépek is amelyek eddig nem voltak minden háztartásban: gofrikehely-sütő (HG GK 04), húsdaráló (HG HD 1300), hordozható elektromos főzőlap (HG R 01). Különleges termékünk a befőző automata (HG BA 27), amely akár a téli időszakban is hasznos lehet, hiszen tökéletesen készíthető vele forralt bor, tea, vagy puncs is.

Ha karácsony, akkor bejgli! Legyen szó mákosról vagy diósról, ez a sütemény mindenki nagy kedvence! HG KD 40 kávédarálónkkal mákot és diót is tud darálni.
A termék további nagy előnye, hogy rendkívül egyszerűen használható, így akár a legkisebb gyerekek is besegíthetnek a bejglisütés során.

Karácsonykor jellemzően sokféle étel kerül az asztalra, melyek elkészítése jelentős időt vehet igénybe.Megkönnyíthetjük saját életünket, ha van otthon sokoldalú botmixer készletünk (HG BMS 64). Legyen szó krémlevesről, süteménykrémről, vagy dióaprításról, ezzel a kisgéppel mindegyik elkészítése pofonegyszerű.

Termékeinket nem csak az ünnepi sütéshez, főzéshez ajánljuk. Tökéletes ajándék lehet a fa alatt és tökéletes társ egész évben a konyhában, amely megkönnyíti a hétköznapokat.

2019-12-13T08:21:23+01:00