Itt vagyunk, hogy megvédjük – FireAngel

Már Magyarországon is elérhetőek a FireAngel CO-érzékelői és füstjelző készülékei. Hiszünk abban, hogy FireAngel lakossági füst/tűzjelző és szén-monoxid-vészjelző készülékek további értékes támogatást adhatnak a lakossági élet- és vagyonvédelem területén.

A FireAngel saját gyártású és szabadalmaztatott PACE szenzorral működő szén-monoxid vészjelzője vigyáz Önre. Pontos és megbízható szén-monoxid érzékelési
algoritmusával időben jelzi a
veszélyt! Minden szenzor gyártás
után kalibrálva és tesztelve van
szén-monoxid gázzal a piacra
kerülés előtt.

Hallja meg a riasztást, bárhol tartózkodik az épületben!

Használja ki a FireAngel Wi-Safe technológia előnyeit! Intelligens technológia, mely vezeték nélküli kapcsolatot biztosít bármely Wi-Safe termék között. Ha egyik vészjelző riaszt, akkor a hálózat összes vészjelzője riasztani kezd. Maximum 50 egység lehet a hálózatba kötve. Egy utólagosan megvásárolt modult (W2-MODULE) a készülékébe helyezve, a Wi-Safe termékek néhány másodperc alatt összetaníthatók, egyszerű 2 gombnyomásos eljárással. Wi-Safe technológia leegyszerűsíti a szerelést, időt takarít meg.

A szén-monoxid néma gyilkos, védje meg magát!

Évente átlagosan 500 esetben riasztják a katasztrófavédelem munkatársait szén-monoxid-mérgezéssel összefüggő esethez. Az elmúlt években ráadásul folyamatosan nő az esetek száma.

Előzze meg a tragédiát szén-monoxid érzékelővel!

2021-11-30T14:59:13+01:00