Itt vagyunk, hogy megvédjük – FireAngel

Többen gondoljuk úgy, hogy nem érint minket ez az információ. Akár Ön is veszélybe kerülhet! Itt vagyunk, hogy megvédjük Önt és családját, előzzük meg együtt a tragédiákat!

A FireAngel termékek kiválóságát igazolja a világszerte ma már több mint 50 Millió telepített vészjelző. Angliában a legnépszerűbb termékek a tűzoltósági szektorban. Az általunk forgalmazott FireAngel termékek kíváló és egyedülálló szabadalmi megoldásokkal biztosítják tűz esetén a legtöbb időt a menekülésre, életvédelemre.

A füstérzékelésnél használt Thermoptek technológiát az Egyesült Királyságban működő tűzoltóságok több, mint 90 %-a alkalmazza. Szemben az egyszerűbb érzékelők hiányosságával (jellemzően lassú válaszidő a gyorsan égő, intenzív tüzeknél – így kevesebb idő jut a menekülésre) a Thermoptek technológiás füstérzékelő gyors reagálást biztosít mind a nagy lánggal égő és a lassan füstölő tüzek esetében is, így mindkét esetre időben jelzi a veszélyt, nagyobb esélyt adva így az életek és vagyontárgyak mentésére.

2021-11-30T14:59:13+01:00