Hasznos termékek a mindennapokhoz! – TRUE UTILITY

2021. májusától a Somogyi Elektronic Kft. megkapta a TRUE UTILITY termékek forgalmazási jogát. A márka 57 országban van jelen és hasznosságának köszönhetően világszerte nagy népszerűségnek örvend. Ha szeretne mindig felkészült lenni a mindennapokban, válassza a megbízható TRUE UTILITY termékcsalád tagjait!

A TRUE UTILITY formatervezői ötvözték a dizájnos megjelenést a funkcionalitással, hogy az eszközök ne csak mutatós darabok, hanem a lehető legtöbb feladat ellátására alkalmas termékek legyenek. Ennek köszönhetően hosszú élettartammal számolhatunk a zsebszerszámok használatának során.

GENTLEMANS CLASSIC KNIFE

Bizonyára Ön is szívesen tölti szabadidejét a természetben. Sajnos néha elkerülhetetlen, hogy ne romoljon el valamelyik eszköz, amit a kirándulások, biciklizések, kempingezések alkalmával használunk. E váratlan szituációk megoldására született meg a TRUE UTILITY család kompakt szerszámkészlete, amelynek legszükségesebb darabjait a karabineres megoldásnak köszönhetően akár a táskánkra vagy a nadrágunkra akaszthatunk, hogy mindig kéznél legyenek. A mesterembereknek sem kell a szerszámosládát elővenni, hiszen egy 20 funkciós szerszám mindig ott lóghat kéznél a kulcs mellett!

Egy jó minőségű túrakés sosem hiányozhat az alap turistafelszerelésből, mivel egy megfelelően kiválasztott bicska sok esetben megkönnyíti, avagy egyszerűsíti a túrázó erőfeszítéseit. Kínálatunkban megtalálhatóak a világhírű JACKNIFE és TRUEBLADE rövidpengéjű zsebkések, melyek keményebb szabadtéri munkáknál, finomabb vágásoknál, mint pl. a nyárskészítés vagy akár extrémebb feladatok elvégzésénél is nélkülözhetetlen társak lehetnek.

JACKNIFE – TRUEBLADE

Az egyedi SHARKEY eszközkészlet és a FISHFACE felszerelés rengeteg aprócska funkcióval van ellátva. Használhatjuk csavarhúzó-, palack- és doboznyitóként is, de emellett még szálvágóként is igénybe vehetjük.

SHARKEY – FISHFACE

A BUTTONLITE és a CLIPLITE könnyen kezelhető kompakt méretű zseblámpák, melyeket kulcstartóként is magunknál hordhatunk. Erős fényüknek köszönhetően vészhelyzet esetén is hasznunkra válhatnak.

BUTTONLITE – CLIPLITE

Szabadidős szerszámkészlet, összecsukható bicska, kulcstartó, öngyújtó, zseblámpa, körömápoló – ez mind megtalálható a TRUE UTILITY egyedülálló kínálatában!
A teljes kínálatért kattintson IDE!

2021-05-21T09:33:01+02:00