Hangulatos dekorációs kiegészítők

Itt a tavasz, az év talán legkellemesebb és legszebb évszaka. Ez az időszak épp alkalmas arra, hogy rendbe szedjük a hideg téli hónapok után otthonunkat, kertünket vagy akár télikertünket.

Az idei szezonban már a HOME by Somogyi kínálatában is megtalálhatóak a látványos csobogók, melyek különleges díszei lehetnek a télikertnek. Azon kívül, hogy rendkívül dekoratívak, kitűnő hatással vannak szervezetünkre. A víz látványa és hangja nyugtatólag hat az idegrendszerre, és nagy mértékben hozzájárul a kikapcsolódáshoz egy fárasztó munkanap után. A csobogókban beépített LED világítás is fokozza az élményt, ezáltal még hangulatosabbá tehető környezetünk.

Az udvar, kert még látványosabbá tehető, nem kell hozzá más, csupán néhány napelemes kerti fáklya, egy napelemes kerti szökőkút és pár LED-es gömb hangulatvilágítás! MX 200 és MX 400 termékeink valósághű lángeffekttel világítanak és sokoldalúan felhasználhatóak: asztalra állíthatóak, falra felszerelhetőek vagy akár a földbe is leszúrhatóak. A LED-es gömb hangulatvilágítás (LBL 58) egyénre szabható, hiszen használatánál 13 színből és 4 fényerőfokozatból választhatunk. Az automatikus működésű napelemes kerti szökőkút (SWF 01) tökéletes kiegészítő elem lehet medencékhez, kerti tavakhoz vagy akár madáritatókhoz is.

Megérkeztek a legújabb, 2021-es szolárlámpa modelljeink (MX 815, MX 624)! Dekorálja kertjét, válogasson kedvére a különböző kivitelű napelemes kerti lámpáink közül!

2021-05-11T15:25:02+02:00