Háztartási kisgépek

Megérkezett a jó idő, a szabadban eltöltött reggelik és vacsorák időszaka. Legyen szó egy barátokkal eltöltött otthoni kerti partiról, családi kempingezésről a Balaton partján, vagy akár egy hosszú hétvégéről a víkendházban – a megfelelő ételről a házigazdának kell gondoskodnia. A jó hangulathoz elengedhetetlen a finom étel, melyhez érdemes időben beszerezni a szükséges konyhai eszközöket.

Asztali grill – HG GR 02

Akkor sem marad ki a grillezésből, ha nincs kertje! Asztali grillünk előnye, hogy gyorsan felmelegszik, így rövid időn belül készíthető vele grillezett étel. A sütőfelülete tapadásmentes és beállítható hőmérsékletű, garantáltan nem fog ráégni egy étel sem!

 

 

Hordozható elektromos főzőlap – HG R 02

Mobilis és praktikus villanyrezsó új köntösbe bújtatva, az egyszerű megoldások és a retró hangulat szerelmeseinek. Ideális választás hétvégi házba, egyetemista fiataloknak a kollégiumba vagy a hétvégi családi kempingezéshez. Termékünk kis helyen elfér és könnyen tisztítható.

 

 

 Kenyérpirító – HG KP 01

A nap legfontosabb étkezése a reggeli. Kenyérpirítónkkal bármikor elkészítheti hozzá az ízlésének megfelelő pirítóst. Egyszerre 2 szelet kenyér pirítható vele, a sütés intenzitását 7 fokozat közül lehet kiválasztani

 

 

 Gofrisütő – HG GS 21

A mindenki által kedvelt gofri egyszerűen elkészíthető, mivel a készülék tapadásmentes sütőfelülettel rendelkezik, így garantáltan nem ragad hozzá a tészta. A gofrisütőben egyszerre két gofri is süthető. Tálaláshoz választhat lekvárt, mogyoró- vagy csokikrémet, amivel a gofri biztosan gyorsan elfogy majd.

 

 

Botmixerszett – HG BMS 64

A botmixer szett elengedhetetlen egy jól felszerelt konyhában. A sokoldalú használatot a hozzá tartozó rozsdamentes mixer, habverő, tálas aprító és mérőpohár biztosítják, így nem kell külön megvásárolni a 3 féle gépet. A hosszú élettartam a rozsdamentes késeknek és a túlmelegedés elleni védelemnek köszönhető.

 

 

Befőző automata – HG BA 27

Sokoldalú befőző automatával hatékonyan dunsztolhat befőtteket, zöldségeket, kompótokat, de kész ételek hosszú távú tartósítására is alkalmas, mindez tartósítószerek nélkül. Így az ételek hűtés nélkül szállíthatóak kirándulásra, nyaralásra. A 27 l-es készülék egyszerű és gyors megoldást kínál a hazai ízek szerelmeseinek.

 

 

További háztartási kisgép termékeinkért látogasson el a www.somogyi.hu weboldalunkra!

2020-08-24T16:10:39+02:00