Hűsítő fuvallat a kánikula helyett

HOME by Somogyi hűtéstechnika kínálatunk alakításakor egyaránt törekszünk a forma esztétikumára és a hűtés funkció hatékonyságának maximalizálására. Termékeinkkel kapcsolatos elvárás, hogy a berendezési tárgyak közé ízlésesen beilleszthetőek legyenek, így a legújabb trendeket követve idén is mutatós darabokat sorakoztattunk fel Vevőink szolgálatára.

A Honeywell HF09CESWK mobil klíma ideális légkondicionáló berendezés lehet a nyári nagy melegben az otthonukban hűsölni vágyóknak. R290 környezetbarát hűtőközeget használva a Honeywell prémium minőségű kínálatába tartozik. Akár 34 m2-es helyiségben képes hűteni a levegőt. Hűtési teljesítménye 2,6 kW, párátlanító kapacitása 24 l/nap. A hőmérsékletet 16°C – 32°C között állítható be. A mobil klíma légkondicionálás, párátlanítás, ventilátor és automata funkcióra is állítható az LCD távirányító segítségével. Be- és kikapcsolásidőzítővel van ellátva. A tartozék kivezető cső segítségével folyamatos a vízkivezetés. A Honeywell TC10PCE beltéri hordozható léghűtő zárt légterek frissítésére, hűtésére használható, így a nyári meleg sokkal elviselhetőbb lesz. Párologtató elvű hűtés, ventilátor és párásítás funkciókkal ellátva. A levegő sebességét 3 fokozatú ventilátor, eloszlatását oszcilláló légterelő lamellák biztosítják. A termék távirányítóval vezérelhető, így bármikor kényelmesen ki- és bekapcsolható a fotelből. Porszűrője könnyedén, csapvízzel tisztítható az egyszerű karbantartás jegyében. A víztartály kapacitása 10 liter.

Túl meleg van a szobában? Akkor a legpraktikusabb megoldás a Home ACM 12000 mobil klíma lehet, amelynek beüzemelése nem jár szereléssel és bajlódással. A kiváló ár- érték arányú propángázzal töltött mobil klíma 3,5 kW hűtési teljesítménnyel, megfelel a legújabb környezetvédelmi előírásoknak. Az akár 26 m2-es helyiségben ideális légkondicionáló egyszerű és hatékony megoldás a forró napokra! Ez a mobil klíma hűtés, szárítás vagy szellőztetés funkcióra is állítható. A könnyű használat érdekében nem csak a készüléken állíthatóak a funkciók, hanem a hozzá tartozó távirányító segítségével is kényelmesen ki- és bekapcsolható. A Home LHP 800i léghűtő kreatív formatervezésű darab, mely egy modern otthon tökéletes kiegészítője lehet. A termék kapcsolható ionizátor funkcióval rendelkezik, így biztosítja a kiáradó levegő frissességét. A légáramlás sebességét 3 fokozatú ventilátor, az eloszlatását pedig ki- és bekapcsolható forgó légterelő lamellák biztosítják. Az SFR 20 stabil talpon álló ventilátor, ízléses fehér LED kijelzővel. Esztétikus termékünk előnye, hogy akár függőleges légáramlatot is képes létrehozni 3 ventilátor üzemmódjának köszönhetően (normál, természetes szél, éjszakai). A fokozatokat kényelmesen, akár távirányítóval is változtathatjuk. Az SFR 40 3D gyakorlati termékelőnye az igényes anyag- és színválasztáson túl ventilátorunk 3D oszcillálásra való képessége. Az 5 átlátszó lapát mögött rejlő technológia hűsítő élményt nyújt a legforróbb nyári napokon.

ACM 12000 ; SFR 40 3D ; LHP 800i ; SFR 20

2021-05-05T11:29:13+02:00