Hűtse le magát!

Egy meleg nyári napon kellemes érzés vízpermettel hűteni felhevült testünket. A párolgó víz hőt von el a bőrtől, így ennek hatására valóban hidegebbnek érezzük a környezetünket. Az emberi test saját, természetes párologtatását is felgyorsítja, ha mozog a levegő, ebben segítségére lehetnek a HOME by Somogyi mobil klímái, léghűtői és ventilátorai.

A legforróbb nyári napokon csak egy pohár jéghideg üdítő és a légkondicionálás hozhat enyhülést – a Somogyi Elektronic ACM 12000 és az ACM 9000 hordozható klímája olyan helyiségekben is kellemes hideg levegőt tud varázsolni, ahol nincs lehetőség a fixen beszerelt (split) klíma használatára. Telepítésük rendkívül egyszerű, nem igényel szakértelmet, valamint mobilitásuknak köszönhetően nem csak egy helyiségben használhatók, áthelyezésük egyszerű és gyors. Ennek  köszönhetően nem csak az otthonában, de akár egy nyaralóban is képesek szinte azonnal kellemes mérsékletet biztosítani a meleg nyári napokon. Egyszerűbb, de közel ilyen hatékony megoldást nyújthat a nagy meleggel szembeni küzdelemben az LHP 400 léghűtőnk. Kompakt mérete és csupán 80 W teljesítménye ne tévessze meg, a termék hideg vizet cirkuláltatva, az azon átfújt és lehűtött levegővel kiváló megoldást jelent kisebb helyiségek hűtésére. A tartozék jégakkuk lefagyasztásával tovább növelheti a termék hatékonyságát.

A párologtatás és a hőérzet javítására számos további terméket is kínálunk Önöknek, ventilátoraink között mindenki megtalálhatja a saját igényeinek leginkább megfelelőt.

Szabad térben (kávézók, vendéglők teraszain) kitűnő választás a CMF 64-es modell, mely akár 10 méteres párásítási távolságával, a 300 W-os rendkívül erős motorjának, 64 cm-es lapátátmérőjének és centrifugális működési elvének hála, vendégek százai képzelhetik magukat a Riviérára.

A különleges, igényes formák szerelmeseinek ajánljuk a teljesen fém és nagyon egyedi megjelenésű, TFS 30 asztali ventilátorunkat, mely nem csak a hőérzetre, de a szépérzékre is jó  hatással van. Gondoltunk  természetesen azokra  is, akik  íróasztal mellett ülve  kívánnak hűsölni, nekik   készült  a  TF 10 USB ventilátorunk, mely USB tápellátásával és elképesztően lágy és csendes működésével segíti Önt, hogy az izzadás helyett a munkára koncentrálhasson. A HF 10/T kézi ventilátorral Ön ott hűsölhet, ahol csak akar. A kompakt, puha lapátos kivitelnek köszönhetően könnyedén elfér akár táskában vagy a zsebében, így egyaránt hasznos a zsúfolt tömegközlekedésben, vagy akár zenei fesztivál nyüzsgésében is.

Kínálatunkban a fentieken túl számos mennyezeti, álló-, oszlop-, illetve padlóventilátort találhat még. A legtöbb termékünket felruháztuk valamilyen különleges tulajdonsággal, így van 3D oszcilláló funkcióval rendelkező modellünk, számos távirányítós modellünk, valamint kifejezetten szakemberek számára ajánlott, akkumulátoros és fröccsenő víznek ellenálló készülékünk is. Részletekkel kapcsolatban, látogasson el weboldalunkra: www.somogyi.hu!

2020-07-13T13:58:37+02:00