Készüljön fel a rovarok és rágcsálók elleni védekezésre!

A tavasz beköszöntével egyre többen töltik szabadidejüket a friss levegőn. Legyen szó bográcsozásról, kertészkedésről vagy sétáról, fontos, hogy a rovarok és rágcsálók ne zavarják meg tevékenységünket. A kellemetlenségek elkerülése érdekében bevezettünk néhány új terméket kínálatunkba, melyekkel még komfortosabbá tehetőek a mindennapok.

IKM 150

Rovarcsapdáink előnye, hogy vegyi anyag használata nélkül, ugyanakkor hatékonyan semmisítik meg a szúnyogokat, legyeket és minden más rovart. A HOME IKM 150 elektromos rovarcsapdát ajánljuk fedett teraszra, erkélyre, de hatékonysága beltérbe tévedt rovarok csapdába ejtésére is kiváló, akár 150 m2 alapterületen. A termék tetején található láncnál fogva könnyedén felakasztható, de fontos kiemelnünk, hogy az elhelyezés során mindig figyeljünk arra, hogy kisgyermekeink és háziállataink semmiképpen sem férjenek hozzá!

A Somogyi Elektronic kínálatában számos egyéb rovar és
rágcsáló nyújtotta problémára találhat megoldást!

A SILVERLINE ajtóra és ablakra szerelhető szúnyoghálói hatékonyan akadályozzák meg a rovarok otthonunkba történő behatolását.A jó idő közeledtével nagy fejtörést tudnak okozni a kertünket feltúró rágcsálók is. Nincs annál elkeserítőbb látvány, mint amikor a gyönyörűen gondozott kertben itt-ott felbukkan egy-egy vakondtúrás. Nekünk erre is van megoldásunk! A kiváló minőségű, svéd napelemes vakondriasztó karó (IN 25134) úgy lett kifejlesztve, hogy alacsony frekvenciájú hangot ad ki magából, mellyel hatékonyan riasztja el a földben tevékenykedő vakondokat, rágcsálókat. Gazdaságos megoldás, hiszen a napelemes kivitelnek köszönhetően a nap sugarai látják el töltöttséggel.

Manapság sajnos egyre többször lehet hallani, hogy kutyatámadás ért valakit. Ennek elkerülése érdekében vezettük be a HOME by Somogyi kínálatába a DOG 01 típusú hordozható kutyariasztót, mely hangjelzésekkel ijeszti el az agresszív kutyákat. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy ezt a terméket kizárólag támadó kutyával szemben szabad alkalmazni!Érdemes megnézni kisállatriasztó-kínálatunkat, melyben megtalálható elemes nyest-, pók- és macskariasztó, többféle egér- és patkánycsapda, ill. légy- és darázscsapda is.

2021-05-05T11:30:14+02:00