Problémamentes elektromos csatlakozás

Fontos, hogy az elektromosságot kültéren is biztonságosan tudjuk eljuttatni egyik helyről a másikra. Legyen szó fűnyírásról, vagy egyéb kerti munkáról, dekorációs világításról, szökőkút, búvárszivattyú, medencevíz-forgató, elektromos medencefűtés üzemeltetésről, meg kell oldani, hogy ne csak a lakásban legyen áram.

Legegyszerűbb megoldás a kültéri csatlakoztatáshoz a HOME NV 7-es szériájú gumi hosszabbító, melyek a biztonságos használat érdekében 1,5 mm2 -es kábellel és zárófedéllel vannak ellátva.
Az NV CT vezetékrendezővel gubancolódás nélkül tárolhatjuk vezetékeinket.
IP44 védelemmel vannak ellátva a HJRM 10-50 fém kivitelű, fix, nem forgó aljzatokkal rendelkező, és a HJR 10-50 műanyag kábeldobok, melyek fém talpon állnak.
Automatizálásban nyújthat segítséget a TS MD 5 kültéri napi kapcsolóóra, amely 15 perces intervallumokra állítható. Használható akár öntözés, világítás, medencevíz-forgató és medencevízfűtés programozásához is.
Az NVO 03K-5/BK kültéri elosztóba egyszerre három készüléket üzemeltethetünk biztonságosan, így lesz gondtalan a pancsolás, elektromos grillezés.

Minden lakásban, nyaralóban, vagy akár a munkahelyen szükség van elosztóra. Ma már szinte alapelvárás, hogy az okos eszközünket is közvetlenül tudjuk az elosztókról tölteni, akár a konyhában, főzéskor is. Az is nagyon fontos, hogy minden csatlakoztatott eszköz túlfeszültségvédett legyen, tehát egy esetleges villámcsapás se okozzon kárt benne.

Az NVT 06K USB/WH minden kritériumnak megfelel: alkalmas háztartási IT készülékek védelmére. Az aljzat túlfeszültség elleni védelemmel rendelkezik 4 kV-ig. A hat aljzat mellett 2 darab USB töltőaljzat is található, melyről mobiltelefont vagy táblagépet is tölthetünk.

Okostelefonos alkalmazással távol otthonunktól vezérelhetjük az NVS 2 RF okos aljzatot. Használatával távolról is ki- be kapcsolhatjuk az otthoni Wi-Fi környezetben az aljzatba csatlakoztatott készüléket.

Rozsdamentes acél kivitelben készült a KNV 03/USB, mely 3 db földelt aljzattal és 2 db extra USB aljzattal rendelkezik. Praktikus kialakításának köszönhetően elhelyezhető vízszintesen vagy függőlegesen falra, sarokba, pultra, de akár felső szekrény alá is a konyhában.

 

Amennyiben okos megoldásra vágyunk, választhatjuk a NVH 03K/WIFI hálózati elosztót, mely egyedülálló csuklós kivitelben készült, ezáltal síkban hajlítható, alakítható. Okostelefonos alkalmazással távolról is ki-be kapcsolhatja az otthoni Wi-Fi környezetben az aljzatba csatlakoztatott készüléket. A 3 db aljzaton kívül 2 db USB töltőaljzattal is felszerelt, ezzel garantálva a sokoldalú használatot.

Nem csak otthonunkban, de nyaraláskor, nyaralókban is hasznos társ a NVT 1/WH túlfeszültségvédett hálózati aljzat. Kis mérete miatt szinte bárhová magunkkal vihetjük.

További termékeinkért látogasson el a www.somogyi.hu weboldalunkra!

2020-08-24T16:11:06+02:00