Utazás komfortosan

Utazni jó. Az utazás lehetőség arra, hogy új tájakat, városokat, kultúrákat fedezzünk fel. Hogy érdekes emberekkel találkozzunk. Hogy lássunk és tapasztaljunk, majd új ismeretekkel és élményekkel térjünk haza. Utazni azonban csak felkészülten érdemes. Úgy, hogy ne érjen minket váratlan, kellemetlen meglepetés. A Somogyi Elektronic termékei pont ebben nyújtanak segítséget.

Megszervezni a nyaralást nem egyszerű. Be kell pakolni a bőröndöket, és még a súlyukra is kellő figyelmet kell fordítani. A HG PM 09 poggyászmérleget nem csak horgászatkor tudjuk használni a fogás leméréséhez, de a csomagunk súlyát is leellenőrizhetjük vele. Utazás közben fontos a szórakozás, zenehallgatás. Mobiltelefonunkra, tabletünkre csatlakoztatott TWS 1/SL bluetooth fülhallgatóval akár 10 órán keresztül, hifi minőségben hallgathatjuk kedvenc számainkat, vagy akár beszélhetünk családtagjainkkal is. Nyáron a nagy forróságban az autóból pihenésre, étkezésre néha félre kell állnunk. Ilyenkor szükségünk lehet a hideg üdítő mellett egy kellemes fuvallatra, melyet a HF 9/WH kézi, könnyen újratölthető ventilátor szolgáltathat.

   

Külföldi szállásunkra megérkezve gond lehet készülékeink elektromos csatlakoztatásával. Szerencsére a Q2 Power utazóadapterrel a világ szinte bármely pontján használhatjuk az itthonról magunkkal vitt kütyünket. Legújabb fejlesztésű SAU 31, SAU 24QC autós töltőinkkel folyamatos maradhat a töltés és tápellátás.Nagy töltőárammal és gyorstöltő funkcióval, egyidejűleg három terméket láthatunk el energiával. Az autónkat is felvértezhetjük multimédiás képességekkel. A VB X900 2 DIN-es beépítési mérettel, a legmodernebb multimédiás technológiákkal lett ellátva. A telefon összes alkalmazása tükrözhető a nagyméretű képernyőre,beleértve a navigációt, YouTube és más online tartalmakat is. Természetesen Android és iOS rendszerű telefonokkal egyaránt működik.

    

Amennyiben hosszú autós útra készülünk, vagy kempinget választunk úti célnak, fontos az ételek hidegen tartása. A CHB 32 típusú hűtőtáska fűteni is tud, így alkalmas lehet az ételek melegen tartására, ráadásul hálózatról is üzemeltethető. A SAI 2000USB feszültségátalakítóval hálózatról működő berendezéseinket használhatjuk ott, ahol csak a jármű 12 Voltos akkumulátora áll rendelkezésre: trandon, kempingben, hétvégi telken, útközben. Már nem probléma a laptop, a televízió, a hűtő, a lámpa vagy más otthoni berendezés működtetése vagy feltöltése. A VB M6600-as kiváló hangminőségű, vezeték nélküli BT-kapcsolattal ellátott autórádió vízálló kivitelben készül, mint ahogy a hozzá illeszkedő MRPX széria hangszórói is. Ideális választás hajóban, lakókocsiban és párás, nedves igénybevételű helyeken, pl. teraszon, medence mellett, szaunában is.

       

További utazást kényelmesebbé tévő termékeinkért látogasson el a www.somogyi.hu weboldalunkra!

2020-08-24T16:09:13+02:00