Itt az ideje a lakásfelújításnak

Míg az építkezések rendszerint a tavasztól őszig terjedő hónapokban zajlanak, addig a lakásfelújításra a legtöbben a nyári időszakot választják. A Somogyi Elektronic kínálatában mindig találhat olyan termékeket, amelyekkel korszerűsítheti, energiahatékonyabbá teheti otthonát.

A fűtésrendszer korszerűsítésének kiegészítéséhez válassza a kedvező áron elérhető, változatos funkciókkal rendelkező HOME by Somogyi fűtéstechnikai termékeket! Egy beépíthető elektromos kandalló nem csak az otthon melegét biztosítja számunkra, hanem igazán látványos eleme lehet a lakásnak valósághű kidolgozása miatt. Az FKKI 03 beépíthető elektromos látványkandalló az Ön kezébe helyezi a kandalló burkolatának kivitelezését, teljes alkotói szabadságot biztosítva a tervezésnek. Bontakoztassa ki kreativitását, mi biztosítjuk az alapot egy hatékony, 2 fűtési fokozatú látványkandalló formájában. Legújabb beépíthető modellünk (FKKI 04) augusztustól rendelhető. Érdemes végignézni kandalló kínálatunkat, melyben megtalálhatóak dekoratív, szabadon álló látványkandallóink is.

Home by Somogyi SMART fűtőtestjeink között
biztosan megtalálja azt, amelyik
az Ön kényelmét maximálisan szolgálni tudja.

SMART fali ventilátoros fűtőtestünk (FKF 54202) okos válasz a fűtés kérdésére. Gyors, hatékony, kicsi helyigényű termék, amely mobiltelefonos applikációval vezérelhető a világ bármely pontjáról, hogy Önt biztosan meleg otthon várja, amikor hazaér. 2 fűtési fokozat, időzítés funkció és heti programbeállítási lehetőség – mindez esztétikus készüléktestbe sűrítve. FK 440430420410 WIFI fűtéstechnikai termékeink egyaránt elhelyezhetőek szabadon állva vagy falra szerelve. Az pedig már tényleg csak az Ön ízlésén múlik, hogy a letisztult fehér burkolat vagy az ultramodern fényes fekete üvegezett készülékház nyeri el tetszését – válasszon a Home by Somogyi kínálatából az otthona hangulatának megfelelően!

A HOME FKIR smart hibrid fűtőtestek az egyre népszerűbb infra fűtési technológiának köszönhetően kis fűtési teljesítmény mellett is kellemes közérzetet tudnak varázsolni otthonába. Különlegességük, hogy nem elsősorban a levegőt, hanem a tárgyakat vagy az emberi testet melegítik. FKIR 701 WIFI és testvére az FKIR 351 WIFI okoskészülékeink a legújabb trendet követve letisztult, falra simuló megjelenéssel nyújtanak esztétikus, energiahatékony megoldást a tudatos vásárlóknak. Termékeink WiFikapcsolattal a világ bármely pontjáról könnyedén bekapcsolhatóak és időzíthetőek.

2021-05-05T11:27:46+02:00