Itt az ideje a lakásfelújításnak

Már a fűtésrendszer kiépítésekor érdemes beszerezni egy termosztátot, hogy bármikor, akár helyiségenként
tudjuk szabályozni otthonunk hőmérsékletét. A Honeywell kínálatában prémium kategóriás hagyományos kivitelű, digitális és smart termosztátok között válogathatunk. Az okos termosztátok előnye, hogy távoli elérést biztosítanak
okos eszközeinkről. A termékek a választás szabadságát kínálják előre konfigurált és egyéni időprogramjaikkal. Személyre szabott használat optimalizálási funkcióval, hogy a fűtés többé ne nyűg, hanem a mindennapok könnyű rutinja legyen. Digitális szobatermosztátok könnyű kezelhetőséggel, az Ön kényelme szolgálatában – a Honeywell prémium minőségű kínálatából. Alkalmasak hagyományos és kombi kazánokhoz, elektromos fűtéshez és zónaszelepekkel történő használathoz, kapcsolható szivattyúvédelmi funkcióval. A termékek az érintőképernyős kivitelnek köszönhetően könnyen kezelhetőek. A távoli elérés funkcióval okoseszközéről bárhonnan vezérelheti a fűtési rendszerét.

Ha már felújította lakását és minden a helyére került, ne feledkezzen meg a védelemről sem. Tegye biztonságosabbá otthonát, kényelmesebbé életét biztonságtechnikai termékeinkkel, melyek közül kiemelten ajánljuk DPV kaputelefonjainkat kedvező ár-érték aránnyal. A DPV WIFI SET Smart videó kaputelefon szett modern és letisztult kialakításának köszönhetően minden lakásban jól mutat. Teljes értékű video-kaputelefon rendszerként üzemel távoli eléréssel, kapu vagy zárnyitási funkcióval, mindezt akár a világ bármely pontjáról megteheti az internet segítségével. Az eseményeket rögzítheti fénykép vagy videó formájában. Minden tevékenység naplózható, ezáltal később visszakereshető. A beltéri egység 7” LCD extra lapos beépített kijelzővel van felszerelve. Kültéri egységével fényképet vagy videofelvételt készíthet a várt vagy éppen nem várt látogatóról. Ha leszáll az éj akkor sem kell aggódnia, sötétben is jól funkcionál, automatikusan átkapcsol az érzékenyebb fekete-fehér módra, valamint éjszakai megvilágítást biztosít az infravörös LED- ekkel.

DPV WIFI SET

A legújabb, HOME DPV 27 videó-kaputelefon akár sokoldalú biztonsági rendszerré is bővíthető. Az alap tartozékokon túl (7” extra lapos monitor és külteri egység), bővíthető 2 db kamerás kültéri egységgel (DPV 27K), 3 db beltéri monitoros egységgel (DPV 27B) és akár 2 db megfigyelő kamera, 2 db nyitásérzékelő, televízókimenettel. Több beltéri egység esetén házitelefon-funkcióra is van lehetőség. Éjszakai kameramód rejtett infravörös LED-ekkel. MicroSD kártyával bővíthető a memória.

DPV 27
2021-05-05T11:27:46+02:00