Indulhat a kerti parti!

A dekoráció és a finom ételek mellett a legemlékezetesebb szabadtéri rendezvények egyik alapfeltétele a megfelelő stílusú zene. Legyen szó egy meghitt családi beszélgetős estéről, melyen egy kellemes háttérzene szól, vagy egy hangos, vad buliról a nyaralóban a barátokkal, a SAL hangtechnika kínálatunkból bármely hangulatfokozó eszköz kiváló választás lehet.

 Retro táskarádió és multimédia lejátszó – RRT 2B

A retro szerelmeseinek ajánljuk stílusos asztali rádióinkat, mely garantáltan elnyeri a vendégek tetszését. Számos hasznos funkcióval ellátott termék, amely feldobhatja a mindennapokat. A klasszikus retro külsejével a lakás dekorációja lesz, hordfülének köszönhetően pedig magával viheti kempingezéshez, nyaraláshoz  is.

 

Hordozható multimédia hangszóró – BT 2600

Erőteljes sztereó hangzás kompakt méretben, multimédiás funkciókkal. Könnyű súlyából és kis méretéből adódóan ajánljuk kiránduláshoz, nyaraláshoz, strandoláshoz.

 

 

Multimédia boombox – BT POWER

Ha igazán stílusos parti kellékre lenne szükség, ajánljuk ezt a multimédia boomboxot. Retro hangulatot idéző megjelenése mellett kiváló hangzást biztosít ez a hordozható készülék. A BT kapcsolatnak köszönhetően zenehallgatás lehetséges mobilkészülékről de akár számítógépről is.

 

 

Hordozható party hangdoboz – PAR 220BT

A kiváló hangzás és a látványos fényeffektek együttesének tökéletes megoldása ez a hordozható hangdoboz. Az erőteljes hangzást a 2-2 db beépített mély- és magassugárzó biztosítja. A hangulat fokozásához többirányú kivetítésű diszkófényt is biztosít.

 

 

Diszkólámpa és multimédia lejátszó – DL 6BT

Egy eszközben biztosítja a fényeffektet és a zenét. Vezeték nélküli BT kapcsolattal rendelkezik. USB/microSD eszközről is lejátssza az MP3 fájlokat. 3 féle módon is elhelyezhető: vízszintes felületen, mennyezeten, oldalfalon. Ajánljuk fedett teraszokhoz, kerti pavilonokhoz, kisebb rendezvénysátrakhoz.

 

2020-08-24T16:08:39+02:00