Szóljon zene a legjobb pillanatokhoz!

A nyár legemlékezetesebb pillanatait biztosan az otthoni kerti partik vagy a házibulik adják. Ezeknek az eseményeknek elengedhetetlen kelléke a zene, míg a zenének elengedhetetlen kelléke a hangos, multimédiás hangfal. A Balaton felé autózva egy jó autórádió komfortosabbá és élvezetesebbé teszi az utazást. Kiválogattuk ebben a témakörben a legkülönlegesebb SAL újdonságokat.

Hordozható party hangdoboz, beépített akkumulátorral és LED fénnyel
Hallgassa és táncoljon kedvenc zenéire a kerti partin, akár egész éjjel! A rendkívül hosszú, egy töltéssel akár 13 óra üzemidővel ez lehetséges! Mikrofonbemenettel és a karaoke funkcióval nincs akadálya egy felejthetetlen karaokepartinak sem. Egy gombnyomással kiszűrheti az eredeti énekes hangját és ÖN énekelhet helyette. Látványos kivitel, külön kapcsolható LED fényeffekttel.
PAR 219BT

Zsebrádió, retro rádió
Újra divatját éli a RETRO! Kínálatunkban rengeteg zsebrádiót, táskarádiót és multimédia lejátszót találhat. Az RRT 5B retro táskarádió teljes értékű multimédia lejátszóként is üzemel. Az elegáns külsejét a retro szövet és a Soft Touch bevonatú burkolat adja. RPR 3 LCD táskarádión 60 tárolható rádióállomást hallgathat stereo minőségben. Kis méretéből adódóan bárhol, bármikor használható!
RPR 3 LCD, RRT 5B

Hangdoboz
A nagyteljesítményű 2 utas bass-reflex Hi-Fi hangdoboz csatlakoztatható hagyományos (4-8 Ohm) vagy professzionális (70/100 V) rendszerekhez egyaránt. Falra vagy mennyezetre is szerelhető lakásban, üzletben, irodában, intézményekben. Kifinomult selyem dóm magassugárzója igényes hangzást garantál.
BXB 100/8

Hangdobozpár
A 3 utas bass-reflex Hi-Fi hangdobozpár falra vagy mennyezetre szerelhető, de a tartókonzol eltávolítása után akár bútorra is helyezhető. Csatlakoztathatja régi-új HiFi berendezéséhez az otthonában, üzletében vagy akár nagyobb méretű (pl. teherautó, lakókocsi) járművében, közvetlenül az autórádióhoz csatlakoztatva. Élvezze legjobb minőségben kedvenc slágereit akár az autójában is!
BXB 10050P

SMART autórádió
Körbeforgatható, dönthető, és kihúzható telefontartóval felszerelt és iOS/ Android alkalmazással bővíthető autós fejegység. Használja telefonját a rádió kiterjesztett kijelzőjének, plusz funkciókat elérve! Telefon nélkül is teljes értékű rádió, tetszőleges színű érintőgombokkal.
A vezeték nélküli BT-kapcsolat biztonságos telefonálást nyújt, a gyorsgombokkal könnyen vezérelhető, hogy vezetés közben folyamatosan az utat tudjuk figyelni.
VB 8000

Autórádió és multimédia-lejátszó
Térkép és navigáció nagy kijelzőn? E két autós fejegység iOS/Android képernyőtükrözéssel minden telefonos applikációt az autórádión jelenít meg és azok annak érintőképernyőjéről vezérelhetők. Mi kell még a komfortos és biztonságos utazáshoz? Vezeték nélküli BT-kihangosító, tolatókamera opció és számtalan más hasznos funkció érhető még el az eszköz használatával.
VB X800i VB X900

2021-05-20T14:41:39+02:00